O NAMA

BALEO OBRT ZA TRGOVINU SPECIJALIZIRAN JE ZA PRODAJU I DISTRIBUCIJU ČAMACA ZA PRIHRANU RIBE KOMPANIJE BOATMAN.

Kako bi bili maksimalno na raspolaganju kupcima koristimo se različitim sredstvima komunikacije stoga sve upite, savjete, komentare možete uputiti putem telefona, e-maila, ili neke od socijalnih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram.

Za sve pritužbe, reklamacije i pohvale možete nam se obratiti i na e-mail adresu baleo636@gmail.com ili broj telefona  063/737 9854 (također možete zvati našu službu za korisnike na Viber, Whatsapp, Facebook i ostalo)

Svakako dobrodošli na naš web sajt! Drago nam je što ste ovdje i hvala vam što ste nas posjetili. Naša stranica je namijenjena pružanju korisnih informacija, inspiracije i resursa za sve posjetitelje.

Nadamo se da ćete pronaći ono što tražite i da će vam naš sadržaj biti koristan i zanimljiv. Želimo vam omogućiti obogaćujuće iskustvo istraživanja našeg web sajta.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.

Uživajte u istraživanju našeg web sajta i nadamo se da ćete pronaći sve što tražite. Vaše zadovoljstvo nam je važno, stoga nas redovno posećujte jer ćemo nastaviti ažurirati i unapređivati naš sadržaj kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo.

Naši čamci su visokokvalitetni i napravljeni od izdržljivih materijala kako bi izdržali izazove ribolova i prihrane ribe. Imamo čamce različitih veličina, kapaciteta i dizajna, prilagođene različitim vrstama ribnjaka ili vodenih tela. Bez obzira da li vam je potreban manji čamac za jezera ili veći mi imamo pravo rešenje za vas.

Naša oprema je pažljivo odabrana kako bismo osigurali efikasnu i preciznu prihranu ribe.

Posvećeni smo pružanju odlične usluge našim kupcima i osiguranju njihove potpune zadovoljstva. Nudimo konkurentne cene i fleksibilne opcije plaćanja kako bismo osigurali da naša oprema bude dostupna svima koji žele unaprediti svoje ribolovne aktivnosti