NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.boatman.rs vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na „www.boatman.rs”. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu www.boatman.rs za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen ugovor između kupca i www.boatman.rs, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji i sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena potvrda o provedenoj narudžbi.
Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „www.boatman.rs” a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda i cijeni.
Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.
U „košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom. Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Plaćanje”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice  na kojoj je potrebno unijeti podatke relevantne za isporuku proizvoda poput adrese dostave,  odabrati način plaćanja (plaćanje debitnim i kreditnim karticama). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička ili pravna osoba. Ako račun prima pravna osoba potrebno je ispuniti tražene podatke za R1 račun, sve ostale informacije možete upisati pod “Napomena”. Po izvršenju prethodno navedenih koraka web trgovine, sustav automatski vodi Kupca na stranicu gdje unosi podatke kartice i izvršava plaćanje.

Naručene proizvode Kupac može platiti na sljedeće načine:

PLAČANJE U GOTOVINI

Narudžbu možete platiti u gotovini prilikom preuzimanja.

PREKO INTERNET BANKARSTVA ODNOSNO PREDRAČUNOM

Moguće je i plaćanje doznakom na račun trgovine BALEO (po ponudi/predračunu), koju ćete primiti na svoju e-mail adresu. Kada uplata bude vidljiva na transakcijskom računu BALEO Vaša naruđba je spremna za slanje.